přírodní sladidlo nejen pro diabetiky a související produkty


Archiv

16.12.2013 10:27

Slevový kód

V internetovém časopise "Pochutnejte si se STOBem" máme inzerát na Sukrin se slevovým kódem. Čtěte, hledejte, objednávejte.
A nezapomeňte napsat slevový kód do poznámky před odesláním objednávky! Dvacetiprocentní sleva je už znát, škoda o ní přijít!

—————

15.07.2014 20:42

Nové typy a recepty

Přidali jsme dva nové recepty: roládu se Sukrinem a Marcipánové brambory. Také nahlédněte do doporučení, kde je nový typ pro kuchaře a kuchařky - hledejte nadpis "Kouzlo kombinací".

—————

25.11.2013 20:31

Roláda se Sukrinem

Eshop byl přemístěn na adresu
 www.sukrin-shop.net

Klikněte sem:
www.sukrin-shop.net/rolada-se-sukrinem

 


 

Ingredience:
  • 4 vejce
  • 100 g Sukrinu krystal
  • 50 g pšeničné mouky
  • 50 g FiberFine (nebo celozrná či špaldová mouka)
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 3-4 lžíce džemu bez cukru (dia džem)
  • máslo nebo olej na potření
Postup:
Vejce utřeme se Sukrinem do pěny. Smícháme mouku, FiberFine a prášek do pečiva a tuto sypkou směs 
zlehka vmícháme do vaječné směsi. Pečícím papírem vyložíme plech, lehce jej potřeme máslem nebo olejem a nalijeme rovnoměrně těsto. Pečeme při 220 °C asi 7 minut.
Po upečení rozprostřeme vlhkou utěrku na těsto a plech otočíme dnem vzhůru, aby piškot zůstal na utěrce. Opatrně sejmeme pečící papír. Celý piškot potřeme dia džemem na spodní upečenou  stranu rolády a ihned srolujeme do tvaru rolády pomocí vlhké utěrky. Po 5 minutách je roláda hotová.
Typy:
  • FiberFine je speciální mouka od výrobce Sukrinu. Prozatím - dokud ji nebudeme mít i v tomto eshopu - můžete místo FiberFine použít jemně mletou celozrnou nebo špaldovou mouku.
  • Pro lepší vzhled můžete hotovou roládu posypat Sukrinem Melis nebo ozdobit čokoládovou polevou z hořké čokolády.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
  • energie: 88 kcal
  • bílkoviny: 4.9 g
  • sacharidy: 10.9 g 
  • tuky: 2.8 g
  • vláknina: 7,8 g

 

—————

25.11.2013 20:19

Marcipánové brambory

Eshop byl přemístěn na adresu
 www.sukrin-shop.net

Klikněte sem:
www.sukrin-shop.net/marcipanove-brambory

 


 

 

Recept na Marcipánové brambory bez lepku, s nízkým obsah kalorií - jeden kousek Marcipánových brambor má asi jen 34 kalorií.

  • 90 g mandlové mouky
  • 60 g Sukrinu Melis
  • 2 bílky
  • 1-3 kapky mandlového extraktu
  • cca 20 g hořké 70% čokolády na ozdobení
Postup
Smícháme Sukrin Melis, mandlovou mouku, vaječné bílky a mandlový extrakt v soudržnou hmotu. Dle potřeby a chuti můžeme konzistenci upravit ještě přidáním některé z přísad. Těs

to necháme asi 15 minut odpočinout, bude se s ním lépe pracovat. Pak ho rozdělíme na 12 stejně velkých kousků a  vyválíme kuličky. Nakrájenou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Tenkou zdobičkou nazdobíme čokoládou hotové marcipánové brambory.
Typ:
Pokud nemáte mandlovou mouku a nemusíte dodržovat bezlepkovou dietu, můžete ji nahradit sušeným mlékem.
Poznámka:
Sukrin Melis a mandlová mouka od stejného výrobce (Funksjonell Mat AS, Norsko) jsou nově dostupné 

i v ČR, objednávat můžete v tomto eshopu.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
  • energie: 171 kcal
  • bílkoviny: 18,6 g
  • sacharidy: 6,9 g
  • tuky: 7,7 g
  • vláknina: 15,1 g

—————

05.11.2013 16:48

Sukrin Gold též skladem!

Máme skladem již také Sukrin Gold - alternativu k hnědému (nerafinovanému) cukru. Více v detailech produktu.

—————