přírodní sladidlo nejen pro diabetiky a související produkty
Co je Sukrin
Sukrin je 100% přírodní sladidlo na bázi erythritolu, který se vyskytuje mj. v hruškách, melounech a houbách. Získává se přírodním procesem (kvašením), při kterém se používá jako surovina hroznový cukr.
Sukrin je bez kalorií a má nulový glykemický index. Neobsahuje žádné přídavné látky. Neobsahuje žádnou fruktózu a v lidském těle se v ní ani nemění.
Sukrin je mnohem vhodnější než cukr také pro pacienty s kandidózou (napadení kvasinkou Candida albicans). Narozdíl od cukru totiž tuto kvasinku nevyživuje.
Sukrin má příjemnou chuť, velmi podobnou chuti klasického cukru.
obsah kalorií: | 0 cal |
obsah tuku: | 0 g |
hodnota glykemického indexu: | 0 mmol |
hodnota výměnné jednotky: | 0 VJ |
započitatelné čisté uhlohydráty: | žádné |
sladivost - v porovnání s běžným cukrem: - Sukrin (krystal) - Sukrin melis (moučka) - Sukrin Gold - Sukrin+ (se Stévií) |
75 % 100 % (stejná sladivost) 100 % (stejná sladivost) 200 % (2x sladší) |
vhodný při vaření a pečení | ano |
Sukrin má přírodní chuť se sladkostí cukru
Sukrin je 100% přírodní
Sukrin působí jako antioxidant
Sukrin je šetrný k zubům
Sukrin je bez kalorií
Sukrin nezvyšuje hladinu krevního cukru
Sukrin je vhodný při plísňové infekci "Candida albicans"
Pacienti s plísňovou infekcí Candida albicans mohou také těžit ze Sukrinu, protože na rozdíl od cukru neposkytuje Sukrin kandidóze živnou půdu s obsahem cukru.
Sukrin nezpůsobuje zažívací potíže
Pokračování v článku Sukrin se Stévií >